Απονομή ΟΣΚΑΡ  στη χθεσινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του SUMMER CAMP ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

12/08/2017 15:30Views: 1273

 

 

To  SUMMER CAMP  ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  έφτασε στο τέλος του και για φέτος  αποχαιρετώντας τους μικρούς  του φίλους και τους γονείς τους με μια ιδιαίτερη γιορτή.

Μέχρι πρότινος ξέραμε ότι τα βραβεία ΟΣΚΑΡ  δίνονται  με μια πολύ επίσημη  τελετή στο Χόλυγουντ  και όλοι καλεσμένοι (αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού χώρου ) και μη  στήνονται για μια φωτογραφία στο κόκκινο χαλί. Κάτι ανάλογο  πραγματοποιήθηκε και στη γιορτή του Summer Camp  το βράδυ της Παρασκευής, αφού το 3ο Δημοτικό  Σχολείο και ιδιαίτερα  η αίθουσα εκδηλώσεων  είχε σκηνικά  από τα ΟΣΚΑΡ με πολλούς να μην χάνουν την ευκαιρία για μια φωτογραφία στο κόκκινο χαλί.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν  μιούζικαλ και θεατρικά με πρωταγωνιστές τους  μικρούς μαθητές που παρακολουθήσαν το πρόγραμμα του Δήμου για δύο μήνες ,  σκηνοθέτες  ποιοι άλλοι από τους   δασκάλους  τους που πέρασαν μαζί δύο αξέχαστους μήνες.

Στο τέλος της βραδιάς απονεμήθηκαν τα βραβεία με τους κερδισμένους να χαμογελούν.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους διοργανωτές , τους δασκάλους που στελέχωσαν και φέτος το Summer Camp, το προσωπικό της ΔΕΠΟΚΑΛ  και ιδιαίτερα στον κ. Ροντογιάννη Δημήτρη «αρχηγό» της όλης αυτής διοργάνωση , αφού χάρις σε αυτόν  πριν από σχεδόν  εφτά χρόνια ο Δήμος Λευκάδας άρχισε να λειτουργεί το δικό του SUMMER CAMP.

Παρουσιαστής της βραδιάς,  ήταν ο γνωστός σε όλους μας κ. Νίκος Βερύκιος.