ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Αποκαλύπτουμε δημοσιογραφική απάτη στη Λευκάδα με στόχο τη συκοφάντηση πολιτικού παράγοντα της ΝΔ

05/09/2017 12:19Views: 92

 

 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο Διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας ξεκαθαρίζουν ότι καμία πίεση δεν ασκήθηκε υπέρ του γιατρού που τέθηκε σε αργία.

Μια θρασύτατη απόπειρα κατασυκοφάντησης σε βάρος ενός πολιτικού παράγοντα της Λευκάδας έπεσε στο κενό και αποκαλύφθηκαν αυτοί που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την υπόθεση του χειρούργου-γιατρού του νοσοκομείου της Λευκάδας που τέθηκε σε αργία για το σκάνδαλο των επιθεμάτων, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις για δήθεν παρέμβαση ή άσκηση πίεσης από τον πολιτικό παράγοντα της ΝΔ προς τον Διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας για ευνοϊκή μεταχείριση του γιατρού.
Πιο συγκεκριμένα, από την ιστοσελίδα LEFKADAWEB που δεν αναφέρει στην ταυτότητά της όνομα υπευθύνου και είναι άγνωστο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, αντιγράφηκε χωρίς τη δική μου άδεια αποκαλυπτικό μου δημοσίευμα που έγινε στην ιστοσελίδα μου PrevezaPosto, που αφορούσε την ανάμιξη του γιατρού στο σκάνδαλο των επιθεμάτων. Στη συνέχεια οι κρυπτόμενοι στην ανωνυμία συντάκτες του LEFKADAWEB έγραψαν πως «η παρέμβαση έγινε από παλιό και τελευταία πάλι συχνά εμφανιζόμενο στέλεχος του μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lefkadaweb.gr και χωρίς το αποτέλεσμα που είχε κατά νου ο παλιός πολιτικός παράγοντας» .
Γνωρίζοντας ότι το παραπάνω είναι ψέμα, δεν κατονομάζουν τον πολιτικό παράγοντα, όμως τον «ζωγραφίζουν» κατά τον προσφιλή τρόπο της δημοσιογραφίας του υποκόσμου που πετάει με αυτό τον τρόπο την λάσπη του για να αποφεύγει τις νόμιμες συνέπειες της συκοφαντίας. Στην υπόθεση αυτή αναμιγνύομαι υποχρεωτικά καθώς χρησιμοποίησαν χωρίς την άδειά μου δικό μου δημοσίευμα που είχε όμως μόνο ειδησεογραφικές αναφορές στην υπόθεση. Το δημοσίευμά μου αυτό χρησιμοποιήθηκε ως βάση για να προσθέσουν ανυπόστατα στοιχεία.
Σε πρώτη φάση αποκαλύπτω σήμερα με δύο ηχητικά ντοκουμέντα το ψεύδος και τη συκοφαντία για τη δήθεν παρέμβαση που αποδεικνύουν  ότι η άνανδρη απόπειρα συκοφάντησης που είχε σαν στόχο πολιτικό στέλεχος της Λευκάδας με αναμφισβήτητο κύρος, έπεσε στο κενό και γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές αυτού του σχεδίου πολιτικής εξόντωσής του. Ποιος θα ωφελούνταν από την κατασυκοφάντηση του πολιτικού αυτού στελέχους της ΝΔ; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ξεκάθαρα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Τάκης Νικολόπουλος που προΐσταται όλων των νοσοκομείων Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, σε συνομιλία που είχε το Σάββατο μαζί μου στο Ράδιο-Πρέβεζα δήλωσε ότι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Το ίδιο δήλωσε και ο Διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας Βησσάρης Μίχας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επίσης οφείλω να αποκαλύψω τη δημοσιογραφική απάτη που διενήργησε το LEFKADAWEB προσθέτοντας στο στόμα του κ.Μίχα  μια πρόταση που ποτέ δεν είπε, όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα που ακέραιο αναρτούμε πιο κάτω. Το LEFKADAWEB σε δήθεν απομαγνητοφωνημένο κείμενο πρόσθεσε τη φράση «δεν αφήνω όμως να με επηρεάσουν οι όποιες πιέσεις» .
Και τα δύο αυτά ψευδή δημοσιεύματα αναπαράχθηκαν αυτούσια από ένα ακόμη site της Λευκάδας, το FortsaLefkada που επίσης δεν φέρει ταυτότητα ιδιοκτήτη. Είναι πανελλήνιο φαινόμενο ένα site να αντιγράφει άλλο site στον ίδιο Δήμο…
Ξεκάθαρη δήλωση βέβαια για μη παρέμβαση έκανε και σε μένα ο Διοικητής του νοσοκομείου Βησσάρης Μίχας, την οποία δημοσίευσα και ουδέποτε διέψευσε ενώ την ίδια δήλωση έκανε και ενώπιον των μελών του ΔΣ του νοσοκομείου , όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στη διοίκηση του νοσοκομείου κ.Γιώργο Κούρτη, όπως με διαβεβαίωσε ο ίδιος.
Σημειώνω ότι τα δικά μου κείμενα φέρουν πάντα την υπογραφή μου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Δημοσιεύω πιο κάτω τη συνομιλία που είχα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Τάκη Νικολόπουλο και ακολουθεί το ηχητικό ντοκουμέντο και στη συνέχεια αυτούσια τη συνέντευξη του Διοικητή του νοσοκομείου Βησσάρη Μίχα στο ΚΟΚΚΙΝΟ, όπου ξεκάθαρα δηλώνει ότι δεν έγινε καμία παρέμβαση και καμία πίεση δεν του ασκήθηκε.

Συνομιλία στο Ράδιο-Πρέβεζα(Είχε προηγηθεί δική μου τυχαία συνάντηση στην παραλία της Πρέβεζας πριν τη συνέντευξη με τον κ.Νικολόπουλο και τον κ.Μίχα) :

Δημήτρης Λούπας: Χρησιμοποιήθηκε το θέμα αυτό και στη Λευκάδα, καθώς γράφηκε ότι δήθεν γίναν παρεμβάσεις, κάτι που δεν θα δεχόταν κανένας βέβαια, παρεμβάσεις υπέρ του γιατρού. Κάτι που δεν ισχύει.
Τ.Νικολόπουλος: Κοιτάξτε, δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο, ούτε μου έχει αναφέρει και ο Διοικητής Λευκάδας κ.Μίχας για παρεμβάσεις αλλά πιστεύω προσωπικά, να κάνω μια εκτίμηση ότι σε τέτοια θέματα που είναι ήδη ελεγμένα και αποδεδειγμένα, θα ήτανε και λίγο βλακεία να κάνει κάποιος παρέμβαση.
Δ.Λούπας: Ξεκαθαρίστηκε και ενώπιόν σας μια και βρεθήκαμε οι τρεις μας χθες, ο κ.Μίχας δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν έγινε παρέμβαση και δεν ασκήθηκε πίεση από κανέναν.
Τ.Νικολόπουλος: Αυτή την ενημέρωση έχω κι εγώ και πριν βρεθούμε τυχαία χθες.

 

 


Συνέντευξη του Βησσάρη Μίχα στο ΚΟΚΚΙΝΟ:

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000061384/O-dioikitis-tou-Nosokomeiou-Leukadas-gia-tin-argia-xeirourgou-Na-eimaste-ategktoi-kai-katharoi-apenanti-sto-dimosio-xrima


Δείτε πιο κάτω το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης που αναδημοσίευσε από το ΚΟΚΚΙΝΟ το LEFKADAWEB και αναπαράχθηκε από το FORTSALEFKADA στο οποίο προστέθηκε η φράση περί πιέσεων που ποτέ δεν ειπώθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου και δεν περιέχεται ούτε στο ηχητικό απόσπασμα, ούτε στο γραπτό κείμενο στη σελίδα του ΚΟΚΚΙΝΟ που οδηγείται το παραπάνω link.

Η παραπάνω πρόσθεση της πρότασης αυτή περί πιέσεων, που δεν περιέχεται στη συνέντευξη του Διοικητή της Λευκάδας, έγινε για να δικαιολογηθεί ο τίτλος που έβαλε το LEFKADAWEB στο άρθρο της συνέντευξης, όπως βλέπετε πιο κάτω. Πρόσθεσε τη λέξη «ΠΙΕΣΕΙΣ»…  και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

 

 

 

πηγή: www.prevezaposto.gr