Αποκλειστικές δηλώσεις του κ. Τέρενς Κουίκ

01/06/2015 13:01Views: 150

DSCN2691

Μετά το πέρας της λειτουργίας ο Υφυπουργός Επικρατείας, κ. Τέρενς Κουικ, μίλησε αποκλειστικά στα Νέα της Λευκάδας για τον εορτασμό της Ιεράς Μονής Φανερωμένης αλλά και για την κατάσταση της χώρας δίνοντας ένα θετικό μήνυμα για τις επόμενες μέρες.

‘’Έχω έρθει πάρα πολλλές φορές στη Λευκάδα και έχω προσκυνήσει στην Παναγία την Φανερωμένη. Έχω κάνει και ειδικό ρεπορτάζ στα οδοιπορικά μου για την Μονή. Ωστόσο, φέτος ήταν μια ιδιαίτερη τιμή για εμένα, μιας και εκπροσώπησα την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για την προστάτιδα του Νησιού της Λευκάδας.’’και συνέχισε σχετικά με την επερχόμενη Συμφωνία της Χώρας μας ‘’Μπορώ να σας πω ότι διαβάζοντας το Πάτερ Ημών στο σημείο «άφες ημίν τα οφειλήματα ημών» μου βγήκε αυθόρμητα η λέξη «άφες ημίν τα προβλήματα ημών». Αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό είναι απόρροια του άγχους που έχουμε για να κλείσουμε την συμφωνία. Είναι θέμα ημερών πλέον. Θα υπάρξει ένας έντιμος συμβιβασμός, θα υπάρξει συμφωνία, θα ηρεμήσουν οι  αγορές και στο τέλος της τετραετίας εμείς θα αποδώσουμε λογαριασμό.

Κλείνοντας, πολύ ευδιάθετος, δεν παρέλειψε να αστειευτεί λέγοντας ‘’Βεβαίως κάποιοι μας πιέζουν , το λέω σχηματικά αυτό, και μας λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα με 4-0. Εγώ ρωτάω δηλαδή αν την κερδίσουμε με 1-0 μας χαλάει;’’

IMG_2971 IMG_2970 IMG_2968 IMG_2966 IMG_2965  DSCN2607