ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ : «Βασικός μου στόχος η συσπείρωση της παράταξης»

12/05/2018 07:53Views: 29

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας

 

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς! Ποιος είναι ο Βαγγέλης  Κατωπόδης;

«Κατάγομαι από το χωριό Δράγανο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Λευκάδας, όπου τελείωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  Αποφοιτώντας από το ΤΕΕ Λευκάδας, με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων, συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, επέστρεψα στην Λευκάδα, όπου έως και σήμεραδραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό μου, το Δράγανο Λευκάδας.

Μέχρι πρότινος ήσασταν Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Λευκάδας. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να διεκδικήσετε την προεδρία της ΝΟ.ΔΕ;

Eίμαι «ανήσυχο πνεύμα» και γι’αυτό εμπλέκομαι από πολύ μικρή ηλικία με το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το 2016 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λευκάδας. Τα τελευταία χρόνια, έχω ζήσει πράγματα και καταστάσεις από πολύ κοντά και έχω αποκτήσει άποψη για τον τρόπο που θα πρέπει να δουλεύει μια Τοπική Οργάνωση ενός μεγάλου Κόμματος, όπως η Νέα Δημοκρατία. Στη σημαντική αυτή απόφαση κατέληξα μετά από πολύ σκέψη και επαφές  με στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε τοπικό επίπεδο και θεωρώ ότι η Τοπική Οργάνωση θα πρέπει να είναι ενεργή και να δηλώνει δυνατή παρουσία στην κοινωνία της Λευκάδας.

Συμφωνείτε με το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος οι εκλογές της ΝΟ.ΔΕ γίνονται από την βάση του Κόμματος;

Θεωρώ την νέα εκλογική διαδικασία σωστή και δίκαια, καθώς ο Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ θα πρέπει να εκλέγεται από τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Μ’ αυτόν τον τρόπο, εξάλλου, δίνεται η ευκαιρία στα μέλη του Κόμματος να εκφράσουν την άποψή τους και αυτή  ναείναι αποδεκτή.

Τι θα λέγατε σε αυτούς που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 13 Μαΐου 2018;

Καλώ τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την Κυριακή 13 Μαΐου του 2018 να προσέλθει στις κάλπες για να αναδείξει τον πρόεδρο, τα μέλη της ΝΟΔΕ Λευκάδας, καθώς και τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των μελών τους, με στόχο τη δημιουργία μιας «δυνατής» τοπικής οργάνωσης στη Λευκάδα.

Αν εκλεγείτε  Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ, σε ποια θέματα θα δώσετε προτεραιότητα;

Κύριος και βασικός στόχος μου από την αρχή ήταν και είναι η συσπείρωση της παράταξης, ώστε στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο νομός της Λευκάδας να έχει Νεοδημοκράτη Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο, καθώς και μεγάλο ποσοστό στις Ευρωεκλογές.

 

 

 

**Η εφημερίδα μας απηύθυνε στους δύο υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρους της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Λευκάδας κ.κ. Ευάγγελο Κατωπόδη και Γεώργιο Μπουρδάρα ερωτήσεις για συνέντευξη. Ο κ. Ευάγγελος Κατωπόδης έδωσε
απαντήσεις, που δημοσιεύουμε . Ο κ. Γεώργιος Μπουρδάρας, μας ευχαρίστησε ευγενικά και μας απάντησε ότι θα δώσει συνέντευξη μετά τις εκλογές»