Γιορτή -Παρουσίαση Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας

06/06/2014 09:43Views: 18

naytikos omilos

nole

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ
ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΙ
ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/06/2014, ΩΡΑ 10:ΟΟ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΡΥΩΤΩΝ

 

Στο πλαίσιο της διάδοσης και γνωριμίας με το άθλημα της ιστιοπλοΐας, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει τμήματα αρχαρίων για παιδιά, με την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Γιατί να κάνω ιστιοπλοΐα
H ιστιοπλοΐα είναι ένα ανεξάντλητο παιχνίδι. Οι νεαροί ιστιοπλόοι μέρα με τη μέρα αυτονομούνται, τα οριά τους διευρύνονται, η αυτοπεποίθησή τους μεγαλώνει.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν μόνα τους, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να αναζητήσουν τρόπους επίλυσης προβλημάτων.

Σε ποιοές ηλικίες απευθύνεται
Η ιστιοπλοΐα είναι ένα από τα λίγα αθλήματα όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητα από το φύλο, ξεκινώντας τυπικά από την ηλικία των 6 ετών και χωρίς ανώτατο ηλικιακό όριο.

Με ποιο σκάφος να ξεκινήσω
Το ξεκίνημα γίνεται με σκάφη τύπου optimist. Πρόκειται για ασφαλέστατο σκάφος διεθνούς κλάσης, με τη μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως και με μεγάλες δυνατότητες πλεύσης. Απευθύνεται σε παιδιά ως 15 ετών και ο χειρισμός του γίνεται από ένα άτομο.

Τι γνώσεις και εξοπλισμό χρειάζομαι
Το παιδί χρειάζεται μόνο γνώση κολύμβησης, καπελάκι, αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Ολα τα άλλα τα παρέχει ο Όμιλος.

Και μετά τη θερινή σχολή
Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο προαγωνιστικό και κατόπιν στο αγωνιστικό τμήμα και να δικριθούν, όπως έχει ήδη γίνει από αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΙ ΕΛΑΤΕ
ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/06/2014, ΩΡΑ 10:ΟΟ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΡΥΩΤΩΝ