ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-3οι IONIOI ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

15/05/2013 06:54Views: 32

stivos

Οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου ,που γίνονται στα πλαίσια του εορτασμού της ένωσης των Επτανήσων,ήταν ένα όνειρο των διοικούντων του Γυμναστικού Συλλόγου, που με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να γίνει πραγματικότητα.Από το 2011 που πραγματοποιήθηκαν οι 1οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, οι αγώνες οργανώνονται κάθε χρόνο και έχουν πλέον γίνει θεσμός αποτελώντας τη σημαντικότερη διοργάνωση στίβου στη Δυτική Ελλάδα. Η συμμετοχή κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλη – περίπου 400 αθλητές από 23 σωματεία και πάνω από όλη την Ελλάδα. Σημειώνονται δε εξαιρετικές επιδόσεις αθλητών – κάποιοι από τους οποίους είναι και μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Φέτος ετοιμάζουμε τους 3ους Ιόνιους Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαϊου . Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ. Προτεραιότητές μας είναι να έρθει κόσμος στο Στάδιο και να δημιουργήσουμε αθλητικό περιβάλλον κατάλληλο για καλές επιδόσεις των αθλητών.

Οι Ιόνιοι Αγώνες, όπως και πέρυσι, έχουν και φέτος τη στήριξη χορηγών από την τοπική μας κοινωνία αλλά και από το Δήμο Λευκάδας.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας