ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: «Καμία παρέμβαση δεν έγινε υπέρ του γιατρού του Νοσοκομείου για το σκάνδαλο των επιθεμάτων.»

29/08/2017 14:04Views: 330

Συκοφαντική διαστρέβλωση από site της Λευκάδας σε δημοσίευμα του PrevezaPosto

Ο υπόκοσμος της δημοσιογραφίας έχει υιοθετήσει μια πρακτική προκειμένου να αποφεύγει τις ποινικές και αστικές ευθύνες, όταν «εκτελεί» διατεταγμένη υπηρεσία σπίλωσης προσώπων. Περιγράφει πρόσωπα, χωρίς να αναφέρει ονόματα και τους χρεώνει ανύπαρκτες ενέργειες και πράξεις κατά πως βολεύει την πολιτική ανυπαρξία των εντολέων τους.
Επειδή 38 χρόνια τώρα υπηρετώ άλλου είδους δημοσιογραφία ενοχλήθηκα που κάποια Λευκαδίτικα site  χρησιμοποίησαν ένα δικό μου αποκαλυπτικό άρθρο για την περίπτωση γιατρού του Νοσοκομείου Λευκάδας που παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό για το σκάνδαλο των επιθεμάτων.
Κάποιοι δημοσιογράφοι της Λευκάδας που δεν είχαν καν μυριστεί την υπόθεση, την αντέγραψαν από το δικό μου site PrevezaPosto, από ρεπορτάζ που έφερε την υπογραφή μου. Από εκεί και πέρα ανέλαβαν να προσθέσουν τη δική τους «ευώδη» πινελιά με τον συκοφαντικό τρόπο που προανέφερα προσθέτοντας στο δικό μου ρεπορτάζ την ανύπαρκτη, ψεύτικη και κατασκευασμένη πληροφορία πως «έγινε παρέμβαση υπέρ του γιατρού από παλιό και τελευταία πάλι συχνά εμφανιζόμενο στέλεχος του μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης» .
Αυτό το έγραψαν με πλήρη συνείδηση της αναλήθειας και … όποιον πάρει ο χάρος.
Επικοινώνησα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας Βησσάρη Μίχα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως ποτέ δεν έγινε καμία παρέμβαση υπέρ του γιατρού και από κανέναν παράγοντα.
Έκανα κάτι απλό και αυτονόητο που θα μπορούσαν να το κάνουν και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι της Λευκάδας που έγραψαν ψέματα για δήθεν παρέμβαση.
Δεν το έκαναν όμως γιατί βολεύει η λάσπη που έριξαν σε συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο την πολιτική ανυπαρξία όποιων υπηρετούν και όσων χρειάζονται αυτές τις τακτικές του υποκόσμου. Ενός υποκόσμου που και στην περίπτωση αυτή κινείται εκτός ορίων. Ντροπή τους!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Υ.Γ. Ελπίζω οι παραπάνω αναφερόμενοι δημοσιογράφοι να αναδημοσιεύσουν και αυτό μου το ρεπορτάζ όπως έκαναν με το προηγούμενο.

 

πηγή: prevezaposto.gr

 

O κ. Λούπας αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα:

 

http://www.lefkadaweb.gr/55614/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B4/