ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Θέσεις εργασίας σε Λευκάδα, Μεγανήσι και Πρέβεζα

27/03/2014 13:07Views: 28

EQUAL SOCIETY

 

Ζητούνται συνολικά 11 άτομα αυτή τη στιγμή από έξι τουριστικές επιχειρήσεις στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας σύμφωνα με τις θέσεις εργασίας που συγκέντρωσε η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety και αναρτούνται στον πίνακα της τον οποίο κάθε εβδομάδα παρακολουθεί σημαντικό ποσοστό Λευκαδιτών αλλά και συμπολίτες μας από γειτονικές περιοχές.

Όσον αφορά τις θέσεις απασχόλησης στον Άγιο Νικήτα, αρκετοί επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα παροχής διαμονής στους υπαλλήλους.

Διαμονή παρέχει και το εστιατόριο «Πιγκουίνος» στη Βασιλική για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν για σαιζόν. Η επιχείρηση θα ξεκινήσει να λειτουργεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Για τις ξενοδοχειακές μονάδες XeniasVillasθα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις την ερχόμενη εβδομάδα με τους ενδιαφερόμενους ώστε να βρεθούν οι υπάλληλοι που θα εργαστούν για τα καταλύματά τους σε Βαυκερή και Λαζαράτα. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τους υποψηφίους είναι η προϋπηρεσία και η γνώση άριστων αγγλικών καθώς και η κατοχή Ι.Χ.

Στην περιοχή της Πρέβεζας, το ξενοδοχείο DaLUZaparthotel στηντοποθεσία Ψαθάκι (4 χλμ από το κέντρο) θα λειτουργήσει πρώτη φορά φέτος και ζητά ρεσεψιόν, μάγειρα και σερβιτόρα με προϋπηρεσία. Μπορείτε να στέλνετε βιογραφικάστο manager@daluzaparthotel.gr.

Ενδιαφέρον για εργασία έχει δείξει πολύς κόσμος που προέρχεται από μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη που σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί για καλοκαίρι στη Λευκάδα ώστε να εργαστεί την τουριστική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUALSOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr