Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Οικονόμου στη Λευκάδα

12/03/2018 18:31Views: 39

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Υγείας  και Βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου στη Λευκάδα την  περασμένη Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Ο κ. Οικονόμου  στα πλαίσια της επίσκεψής του επισκέφτηκε το παλιό και νέο Νοσοκομείο  Λευκάδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά, με το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Λευκάδας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας.

Τον κ. Οικονόμου συνόδεψαν  ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην  Βουλευτής Λευκάδας & Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Σπύρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  » Μαζί για τη Λευκάδα μας»  κ. Βασίλης Αραβανής   ο Τομεάρχης της ΝΔ κ. Γιάννης  Ανδριόπουλος,  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Βασίλης Παπαχρήστου, η  πολιτευτής της ΝΔ κ. Γεωργία Αυγερινού, ο πρώην  Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας  κ. Γιάννης Γρηγορόπουλος.

Ο  κ. Οικονόμου, κατά την  άφιξή του στην Λευκάδα  επισκέφτηκε το παλιό Νοσοκομείο όπου  και είχε  προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή κ. Μίχα  όμως προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων ο Διοικητής απουσίαζε εκτός Λευκάδας.

Ακόμη, ο κ. Οικονόμου προς το τέλος της επισκέψεως του στη Λευκάδα παραχώρησε  συνέντευξη τύπου  στα τοπικά ΜΜΕ και αμέσως μετά πήρε  μέρος την προγραμματισμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της Τοπικής ΝΟΔΕ όπου εκεί βρέθηκαν πολλά στελέχη της ΝΔ  και αντάλλαξαν απόψεις.

 

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ από την συνέντευξη τύπου θα μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο  της εφημερίδας την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

 

Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ: