Εγκαίνια Forum Λευκάδας

11/11/2017 12:22Views: 487

 

 

 

 

 

Τα εγκαίνια του Forum Λευκάδας πραγματοποιήθηκαν  χθες το βράδυ στο Συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας.  Το  Forum  πραγματοποιείται  στη Λευκάδα  υπό την αιγίδα του  Επιμελητηρίου Λευκάδας  και θα διαρκέσει έως και τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Πριν τα εγκαίνια του Forum  τα παιδιά του ΕΥΚΛΕΑ TAEK WON DO ΛΕΥΚΑΔΑΣ πραγματοποίησαν επίδειξη  στους παρευρισκόμενους . Μετά το τέλος της επίδειξης  τα παιδιά βραβεύτηκαν από τους επίσημους καλεσμένους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  και απηύθυναν χαιρετισμούς  εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Σέρβος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού & Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου  Ελλάδας  ο κ.Παναγιώτης Κουτσίκος, ο Πέτρος Μαντούβαλος πρώην βουλευτής  και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής , και η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδος  κ. Σοφία Μιχαλόπουλου.

Παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης  πρεσβύτερος Αθανάσιος Κόσμας , ο   Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος, Καββαδάς, ο πρώην Διοικητής ΟΓΑ & Βουλευτής Λευκάδας κ. Ξενοφών Βεργίνης – με την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- ,  ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Γκογκάκης και  ο  Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ. Μανώλης Θερμός.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης  δόθηκε ο λόγος  στον Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά,  ο οποίος   μίλησε για :«Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στην Λευκάδα» . Κατά την ομιλία του κ. Καββαδά  προκλήθηκε  η αντίδραση του κ. Ζώη Μικρώνη και  διεξήχθη έντονος διάλογος μεταξύ των εμπλεκομένων.   Ο κ. Μικρώνης  αποχώρησε από την αίθουσα  ακολοθούμενος από τον κ. Σέρβο και τον κ. Γκογκάκη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ξενοφών Βεργίνης,  ο οποίος μίλησε  εμπεριστατωμένα  για το θέμα :«Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στην Λευκάδα» και   κάνοντας σαφείς προτάσεις  για μια ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη,  εισπράττοντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Το πρωί του  Σαββάτου  ο κ. Κουτσίκος συνοδευόμενος από τον κ. Σκιαδαρέση επισκέφτηκαν  μονάδες της περιοχής ώστε να  αναζητήσουν πεδία συνεργασίας.

Στην αίθουσα του Συνεδριακού χώρου  υπάρχουν περίπτερα που  εκθέτουν προϊόντα επιχειρήσεις από τη Λευκάδα και όχι μόνο . Ακόμη υπάρχει πλούσιο πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό.

Συντονιστής και διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο κ. Βασίλης Λοΐζος.

 

Η εκδήλωση συνεχίζει  να  προσφέρει ενημέρωση και πληροφόρηση με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
10:00 ΄΄ Τρόποι συμπλήρωσης βιογραφικού σημειώματος και μέθοδοι για μια επιτυχημένη συνέντευξη για εργασία ΄΄
11:30 ΄΄ Νέο κύκλος προγραμμάτων ΕΣΠΑ ΄΄
12.30 ΄΄ Έξυπνες εφαρμογές για τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες ΄΄
13:30 ΄΄ Η παρουσία της GLOBILED και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα PAY AS YOY SAVE  ΄΄
16:30 ΄΄ Ανακαλύψτε πως μπορείτε και να αισθάνεστε υπέροχα ΄΄
17:30 ΄΄ Οι επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών και ο σωστός τρόπος χρήσης τους ΄΄
18:30 ΄΄ Η σημασία της ανακύκλωσης ΄΄
19:30 ΄΄ Εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών , η αξία των εξαγωγών  – Επιχειρηματικές Σχέσεις με την Βουλγαρία ΄΄
20:30 ΄΄ Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΄΄
Από τις 7 το απόγευμα στο εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιούνται δράσεις και γευσιγνωσία λευκαδίτικης γαστρονομίας
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
11:00 ΄΄ Βραβεύσεις μαθητών Επαγγελματικού Λυκείου και Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  ΄΄
12     ΄΄Το τουριστικό προϊόν της Λευκάδας  ΄΄
17:00 ΄΄ Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα πρό και μετά μνημονίου ΄΄
19:00 ΄΄ Διατροφική αξία ΄΄
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Δείτε  εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ: