Η ΔΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

02/04/2018 13:08Views: 159

ΠΑΡΕΛΑΣΗ  25ης ΜΑΡΤΙΟΥ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την μη ολοκληρωμένη παρέλαση και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με πολλαπλές ανακοινώσεις,  διευκρινίζουμε τα εξής:

  1. Η παρέλαση ξεκίνησε με άσχημες καιρικές συνθήκες.
  2. Αφού πέρασαν τα περισσότερα σχολεία, υπήρξε ένα χρονικό κενό, ανάμεσα στο τελευταίο σχολείο που πέρασε και στο επόμενο που θα ακολουθούσε.
  3. Σ’ αυτό το κενό, ο κόσμος νόμισε, όπως φάνηκε, ότι η παρέλαση τελείωσε και μπήκε στους διαδρόμους της παρέλασης.
  4. Η Φιλαρμονική βλέποντας αυτή την εικόνα, θεώρησε πιθανώς, ότι η παρέλαση τελείωσε και εγκατέλειψε το χώρο, χωρίς εντολή από την τελετάρχη του γραφείου Φυσικής Αγωγής. Στην παρατήρηση της τελετάρχη, ότι η παρέλαση δεν τελείωσε, η απάντηση ήταν, «του χρόνου τώρα».
  5. Συμμεριζόμαστε την δίκαιη αγανάκτηση μαθητών και γονιών. Κάνουμε όμως γνωστό, ότι την προετοιμασία που κάνουν τα σχολεία γι αυτήν την μέρα,  επιθυμούμε εμείς και τα  σχολεία να παρουσιάσουμε πρωτίστως.
  6. Οι όποιες οργανωτικές παραφωνίες θα επισημανθούν και είμαστε βέβαιοι, ότι θα διορθωθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τις άλλες συμμετέχουσες Αρχές.
  7. Τέλος, οφείλουμε να ενημερώσουμε το κοινό και κυρίως τους παράγοντες της παρέλασης, ότι η παρέλαση έχει χρονική αρχή και χρονικό τέλος που κηρύσσονται από τον εκάστοτε τελετάρχη και απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως.

Για την ΔΔΕ Λευκάδας

Ο Δ/ντής

Γκαμπρέλας Μιλτιάδης