Κοπή πίτας Τηλυκράτη (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

31/01/2018 18:47Views: 95

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ,  το απόγευμα του  περασμένου  Σάββατου 27 Ιανουαρίου 2018 στο Εμπορικό Κέντρο «The City».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  το Δ.Σ της ομάδας, ο προπονητής , οι παίκτες της μεγάλης ομάδας και της ακαδημίας  και πολύ φίλοι του ομίλου.

Ο κ. Γιώργος Βαγενάς παρουσίασε την εκδήλωση και αρχικά έδωσε το λόγο στον  Πρόεδρο της ομάδας κ. Βασίλη Κατωπόδη, ο οποίος έκανε τον εξής χαιρετισμό:

«         Σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.εκ μέρους του Δ.Σ του Αθλητικού μας ομίλου ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης κκ. Θεοφίλου τον Αντιπεριφερειάρχη κο Χαλκιά τον Βουλευτή κο Καββαδά τους εκπροσώπους του Δημάρχου Λευκάδας τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Λευκάδας Πρέβεζας όλους του προέδρους και εκπροσώπους Σωματείων οργανισμών και φορέων του Δημοσίου καθώς επίσης και όλους όσοι είστε απόψε μαζί μας και μας τιμάτε με την παρουσία σας.

      Θέλω να κάνω μια σύντομη αναφορά στην πορεία του Τηλυκρατη των τελευταίων χρόνων και τους στόχους μας για το άμεσο μελλον.Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια ανασύστασης του Τηλυκρατη μετά από μια σύντομη διακοπή  και αποχή του από τα αθλητικά δρώμενα και καταφέραμε αρχικά με πρόεδρο τον Γιώργο Βαγενά στην συνεχεία τον Τριαντάφυλλο Βλαχο και τον Θανάση Καραγιαννη να ξαναδημιουργήσουμε τον παλαιό κραταιό Τηλυκρατη,να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική όπου πέρυσι είχε μια αξιόλογη και αξιοπρεπή πορεια,αποκομισε δε πολλές εμπειρίες τις οποίες εξαργυρώνει φέτος με την αναρρίχηση του στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθληματος.Απο την κορυφή λοιπόν του πρωταθλήματος ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία προσδοκούμε και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εν συνεχεία να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Β’ Εθνική που είναι ένα όνειρο δεκαετιών για τον φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας.Πρωταθλημα και άνοδος στην Β’ Εθνική λοιπόν είναι οι στόχοι μας και η επιτυχία τους θα είναι μια ηθική δικαίωση στην μακρόχρονη ιστορία του Τηλυκρατη που πρόσφατα συμπλήρωσε 90 χρόνια ύπαρξης στον Ελληνικό αθλητισμό και μάλιστα το 2017 ήταν μια επετειακή χρόνια με πάμπολλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

      Παράλληλα με την ανασύσταση του Σωματείου ξαναδημιουργήσαμε τις ακαδημίες Τηλυκράτη σε άριστη συνεργασία με τον Πανταζή Κούρτη στου οποίου τις εγκαταστάσεις φιλοξενούνται οι ακαδημίες μας και φέτος απαριθμούν άνω των 150 παιδιών. Επίσης, υλοποιήσαμε μια συνεργασία με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την συμβολή του φίλου μας κου Κώστα Λαγωνιδη υπευθύνου των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι απόψε μαζί μας και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του καθώς επίσης και για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν οι ακαδημίες μας πέρυσι στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που έγινε στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα παιδιά μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους εκεί με πολύ καλά αποτελέσματα μετά την σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση των προπονητών και γυμναστών των ακαδημιών μας.

      Θέλω να πούμε εδώ ένα μπράβο και να συγχαρούμε αυτούς που δημιουργούν την ιστορία του Τηλυκράτη και δεν είναι άλλοι από το τεχνικό τιμ με προπονητή τον Ανδρέα Παντζιάρα και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες λόγω των γνωστών γηπεδικών προβλημάτων και έλλειψης προπονητικών βοηθητικών χώρων υπερβάλλουν εαυτούς ώστε να προετοιμαστούν σωστά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα κάθε Κυριακή για την κατάκτηση της πρωτιάς και της διεκδίκησης του πρωταθλήματος του ομίλου.

Ευκαιρίας δοθείσης να παροτρύνω όλους τους ιθύνοντες που είναι απόψε εδώ να εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε να προχωρήσουν σύντομα τα έργα αποκατάστασης του Δημοτικού σταδίου Λευκάδας πέραν της αλλαγής χλοοτάπητα που έχει προγραμματίσει για τον ερχόμενο Μάιο, δηλαδή την υποστύλωση των κερκίδων δημιουργία σκεπαστής εξέδρας και αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και την από καιρού αναγγελθείσα δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στους Τσουκαλάδες.

     Να αναφέρω ότι απόψε θα βραβεύσουμε τους μεγάλους χορηγούς μας που στηρίζουν το σωματείο ηθικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια  και μέσω αυτών τιμούμε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του Τηλυκράτη. Επίσης,  ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο του Τηλυκράτη που είναι η πνοή και η ίδια η ύπαρξη του σ’ αυτήν την 90χρονη πορεία.

     Εύχομαι σε όλους καλή χρόνια με επιτυχία και κλείνοντας θα κάνω την ίδια ευχή όπως κάθε χρόνο και έως τώρα έχει γίνει πραγματικότητα… εύχομαι ο Τηλυκράτης του χρόνου να βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω.                                                   

    Ευχαριστώ».

 

Κατόπιν,  την πίτα ευλόγησαν οι αιδεσιμότατοι  Νεκτάριος Μάλφας και  Σωτήριος Τσάκος.

Στη συνέχεια  η  εκδήλωση συνεχίστηκε με τα μέλη του  Δ.Σ  οι οποίοι τίμησαν τους χορηγούς της ομάδας απονέμοντας τους  αναμνηστικές πλακέτες για την ευγενή προσφορά τους.

Ο μεγάλος χορηγός του Τηλυκράτη είναι η εταιρεία «ΣΑΛΑΜΙ ΝΤΕΛΗΜΑΡΗ» , ο κ. Τ. Κατωπόδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά  παρέστη εκπρόσωπός του.

Οι υπόλοιποι χορηγοί  ήταν : η «TOYOTA» , το «ΚΑΡΜΑ» , ο κ.  Δάγλας Σπύρος,η  κάβα ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ , εταιρεία EUROFOOD ΠΟΙΟΤΗΤΑ Α.Ε  και ο κ.  Βρεττός Δημήτρης.

Οι ανωτέρω  παρέστησαν και  παρέλαβαν τις τιμητικές τους πλακέτες εκτός από την εταιρεία EUROFOOD,  η οποία εκπροσωπήθηκε  από τον  Ξενοφώντα Βεργίνη (τον νεότερο και ανιψιό του κ.  Ξενοφώντα Βεργίνη),  αφού ο κ. Βεργίνης  δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο κ. Βεργίνης απέστειλε επιστολή την όποια και σας παραθέτουμε κατωτέρω:

«

 

 

Αθήνα,  27  Ιανουαρίου 2018

Κύριε Πρόεδρε,

    Ευχαριστώ θερμά εσάς και τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου για την πρόσκληση  να παραβρεθώ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Ομίλου «ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ».

  Όπως γνωρίζετε, είχα προγραμματίσει να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά της γιορτής . Δυστυχώς, έκτακτες σοβαρές  υποχρεώσεις με ανάγκασαν να παραμείνω στην Αθήνα.

   Θέλω, όμως,  να βεβαιώσεις  τα μέλη του  Δ.Σ., τον προπονητή, τους παίκτες και τους φίλους του ομίλου ότι ήμουνα, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής  των προσπαθειών  του «ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ»  να συνεχίσει  την αγωνιστική πορεία του , ώστε να πετύχει στον στόχο του που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

     Η κοινωνία της Λευκάδας γνωρίζει ότι πάντα ήμουνα αρωγός και θα είμαι προς όλους εκείνους που πασχίζουν να επικρατήσει στη Λευκάδα το αθλητικό πνεύμα και να αναβαθμιστεί το επίπεδο όλων εκείνων των δραστηριοτήτων που σφυρηλατούν το σώμα, καλλιεργούν το πνεύμα και δυναμώνουν την θέληση  των ανθρώπων  και ιδιαίτερα της νεολαίας .

 

Κύριε Πρόεδρε,

 Εύχομαι  σε όλους σας Καλή Χρονιά και μεγάλες επιτυχίες για το καλό της αθλητικής νεολαίας και της Λευκάδος.

 

Ξενοφών Βεργίνης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

της  Eurofood Ποιότητας Α.Ε  »

 

Ακόμη τιμήθηκαν ως  χορηγοί διαμονής οι κ.  Παρουσης Τζιμης , κ. Μπορσας Νικος και το ξενοδοχείο   «ΙΟΝΙΟΝ STAR»,  ως χορηγοί διατροφής: το Πέρασμα, το Ζύμης. και η εταιρεία  Σταύρακας  καθώς και ο  Χριστόφορος Καρτάνος για την διαχρονική του προσφορά στο Σωματείο.

 

 

Στη εκδήλωση ακόμη παρευρέθηκαν  ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ , Κώστας Λαγωνίδης  και ο κ. Τζίμας εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

 

 

Ευχή της διοίκησης και όσων  απηύθυναν χαιρετισμό  ήταν η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.