Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγη του 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου στην Λευκάδα

28/04/2017 07:19Views: 14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας, ότι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή του « 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου» την Κυριακή (30.04.2017) στην πόλη της Λευκάδας, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της οδού Κ. Τζαβαλά μέχρι την διασταύρωση Αγίου Μηνά την 30-04-2017 και από ώρα 14.00 μέχρι πέρατος της εκδήλωσης, μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από στρογγυλό κόμβο μέχρι την Πλατεία Αγίου Μηνά.
  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 30-04-2017 και από ώρα 17.30 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων στην περιφερειακή οδό Γύρας – Ηρ. Πολυτεχνείου – 8ης Μεραρχίας –Ε.Ζάκκα – Ξ.Γληγόρη – Ε.Ο. Λευκάδας –Νυδρίου (εως διασταύρωση Καρυάς) – Φιλοσόφων (από το ύψος Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου έως την διασταύρωση με την οδό Πεφανερωμένης) – Πεφανερωμένης (από την διασταύρωση με την οδό Φιλοσόφων εώς την 8ης Μεραρχίας – Κατωπόδη (από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου εώς την οδό Καραβέλα) –ανώνυμη οδό από Φρύνι προς Αγ. Ιωάννη θέση «Άνεμος».

 

  • Μονοδρόμηση Δ. Γολέμη και Ε.Ο. Λευκάδας-Αμφιλοχίας από Γέφυρα Πόντε έως Πλωτή Γέφυρα και εκ περιτροπής κυκλοφορία στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

 

  • Εκτροπή  της κυκλοφορίας από 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Αγ. Νικήτα (πρώην κοινοτικό κατάστημα  Απόλπαινας) προς Ε.Ο. Λευκάδας – Καρυάς.

 

  • Εκτροπή  του ρεύματος κυκλοφορίας από Νυδρί προς Λευκάδα στο 2ο χιλ. Ε.Ο. Λευκάδας – Νυδρίου (Δ/νση Καλιγονίου) προς την οδό Καραβέλα.