ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

30/03/2013 17:11Views: 23

ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ =0-3

Το μυαλό στις… διακοπές

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Νυδρίου. Η ομάδα της Φιλιππιάδας που ήθελε το “τρίποντο” για να σιγουρέψει την θέση της στην επτάδα, δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το στόχο της. Ο Οδυσσέας με κακή ψυχολογία μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου, αλλά και με το μυαλό των παικτών να βρίσκεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, αφού το ματς εναντίον της Φιλιππιάδας ήταν το τελευταίο της σεζόν που γι’ αυτόν έχει ήδη λήξει, δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κολυτά ολοκλήρωσε την παρουσία της ομάδας του Νυδρίου στο Περιφερειακό και μετά από τέσσερις σεζόν την οδηγεί και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα. Στο αγωνιστικό μέρος του ματς, η Φιλιππιάδα “χτύπησε” στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου, έδιωξε το όποιο άγχος είχε σχετικά νωρίς, με αποτέλεσμα να δώσει στο υπόλοιπο ματς χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Ο Τάκης Κονιδάρης στο τελευταίο ματς της σεζόν έδωσε χρόνο και σε παίκτες που αγωνίστηκαν λίγο κατά την διάρκεια των προηγούμενων αγώνων, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει την απαραίτητη συνοχή για να χτυπήσει το ματς με αξιώσεις.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5′ Ο Γιάτσε με πλασέ πέτυχε το 0-1

47′ Με κοντινό σουτ ο Νικολάου σημείωσε το 0-2.

57′ Με συνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μούτας πέτυχε το 0-3.

Διαιτητής: Κολυτάς, Βλάσσης, Προβατάς (Κέρκυρας).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Κονιδάρης Δ.): Τζίμας, Μακρής, Θεοδωρίδης, Ξένος, Φλούδας, Κωστακιώτης, Μεσσήνης (70′ Δημητρίκας), Παπακωνσταντίνου, Βουλωμένος, Κονιδάρης (46′ Μπάκας), Λογοθέτης.

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ (Γιάννος Γ.): Μπαντής, Μούτας (65′ Φλώρος), Θεοδώρου (80′ Παπανίκου), Πάνος, Λέντζος, Κοντογιώργος, Γιάτσε (70′ Σαπάτης), Κόλλινς, Κολιάκης, Τσακανίκας, Νικολάου.