Πώς ο διεθνής τύπος κάλυψε την ελληνική οικονομική κρίση

30/03/2016 14:42Views: 24

hellenic-american-college

ιουστινη

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη , που γράφει σε εβδομαδιαία βάση σε ιστολόγιο στην Huffington Post ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ανταποκρίτρια του Καναδά για λογαριασμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) θα μιλήσει στις 8 Απριλίου 2016 περί του διεθνούς τύπου και της κάλυψης της ελληνικής οικονομικής κρίσης από τα διεθνή ΜΜΕ. Η κυρία Frangouli-Argyris μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και την προσωπική της ματιά θα εξετάσει πώς ο διεθνής τύπος απεικόνισε με ιδιαίτερη σκληρότητα την Ελλάδα της κρίσης. Μετά το πέρας της ομιλίας θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση.

Η συγκεκριμένη διάλεξη διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο του Hellenic American University σε συνεργασία με το Hellenic American College και θα λάβει χώρα στις 8 Απριλίου 2016 στις 7:00 ΜΜ στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλικά.

Η κύρια Frangouli-Argyris, γεννημένη στην Λευκάδα αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ζει και εργάζεται στο Μόντρεαλ του Καναδά από το 1989. Είναι συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ όπως το βιβλίο High Heels for Six and For the Love of Others καθώς και πολλών άλλων έργων όπως της επίσημης βιογραφίας του Αρχιεπισκόπου πρώην Αμερικής κυρίου Σπυρίδωνος.

Η κυρία Frangouli-Argyris εργάζεται ως blogger για την αμερικανική έκδοση της Huffington Post ενώ αρθρογραφεί για πλήθος ελληνοκαναδικών και ελληνικών εφημερίδων και ιστοσελίδων.