Στην πίστα του παγοδρομίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας

15/01/2018 12:05Views: 152

 

 

Το απόγευμα  της Κυριακής  14 Ιανουαρίου 2018  μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας έπεσε και η αυλαία του Lefkoχωριού  .

Πολλοί ήταν αυτοί  που επισκέφτηκαν το LefkoΧωριό  την τελευταία ημέρα λειτουργίας του και μετά το κάλεσμα του Επιμελητηρίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Ο καιρός χάλασε λίγο τα σχέδια των διοργανωτών αφού λίγο μετά τις έξι άρχισε να βρέχει  με αποτέλεσμα η εκδήλωση για  για την κοπή της πίτας να λάβει μέρος  πάνω στη πίστα του παγοδρομίου.  Αρχικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και οικοδεσπότης της βραδιάς κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης  πλαισιωμένος από το Δ.Σ  απηύθυνε χαιρετισμό  προς τους παρευρισκομένους. Αμέσως μετά οι αιδεσιμώτατοι  π.Αθανάσιος  και π. Παναγιώτης  ευλόγησαν  την πίτα. Στην  εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρο εκ μέρους του Δήμαρχου Λευκάδας ο κ. Σπύρος Αρβανίτης ο οποίος και αυτός με τη σειρά του απηύθυνε χαιρετισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιος   μπουφές με φαγητά , γλυκά, αναψυκτικά . Τα φαγητά μαγείρεψαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Βόνιτσας του τμήματος Μαγειρικής .

Το δώρο για τον  τυχερό/ή που βρήκε το φλουρί ήταν ένα διήμερο στο ξενοδοχείο «MONTANA»  στο Καρπενήσι.

Τα παιδιά πάντως  διασκέδασαν  όσο περισσότερο μπορούσαν κάνοντας   πατινάζ στο πάγο με τους γονείς τους να περιμένουν καρτερικά στον αυτοσχέδιο χώρο που υπήρχε δίπλα στο παγοδρόμιο.

 

Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονιά σε Όλους  και του Χρόνου με πιο πολλές δράσεις στον τόπο μας.