Συνάντηση Εκπροσώπων Φορέων προορισμών Αεροδρομίου Ακτίου με Στελέχη της Aegean Airline

24/07/2014 12:36Views: 18

epimelitirio_lefkadas

 

 

Τo Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την τουριστική προβ&om icron;λή του νησιού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, κάνει γνωστό ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Λευκάδας συνάντηση των εκπρ&o micron;σώπων των όμορων προορισμών του αεροδρομίου Ακτίου με τον κ. Στέφανο Σαδόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων και την κ. Ειρήνη Σιδηροπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας της αεροπορική ς εταιρείας Aegean.

Η επίσκεψη των στελεχών της Aegean στην Λευκάδα αποτελεί συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο μετά από πρωτοβουλία που είχε αναλάβ&epsilon ;ι η διοίκηση του Επιμελητηρίου να έρθει σε επαφή με στελέχη της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας.

Στην χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέ&sigma ;η και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο νέος Δήμαρχ& omicron;ς Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας, Γιώργος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νί&ka ppa;ος Ματαράγγας και η Β΄ Αντιπρόεδρος, Κυριακή Κονδυλάτου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας, Δημήτρης Δημάκος και το μέλος & tau;ου Δ.Σ., Γεωργία Κυριάκη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας, Παναγιώτης Βουκελάτος.

Όλοι οι συμμετέχοντες ομόφωνα τόνισαν την αναγκαιότητα της επανέναρξης των αεροπορικών πτήσεων Ακτίου – Αθήνας, η οποία θα ωφελήσει πολλαπλά τις όμορες περιοχές και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων αγορών αλλά και τη στόχευση ποιοτικότερου τουρισμού – επισκεπτώ&nu ;, που ταξιδεύουν αποκλειστικά αεροπορικώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι Aegean έχει σήμερα συνδέσεις με 87 προορισμούς του εξωτερικού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συλλογή περαιτέρω στοιχείων από τ&eta ;ν Πρέβεζα και την Λευκάδα για την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας και ανανεώθηκε το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο, που θα ληφθεί και η τελική απόφαση σχετικά με το θέμα αυτό ύστερα από την α&x i;ιολόγηση των στοιχείων που θα συλλέξουν οι εμπλεκόμενοι προορισμοί.
Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης