ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : Εκλογή Δ.Σ και Δελτίο Τύπου

30/04/2015 17:32Views: 25

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες εκλογών και ανάδειξης του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Σωματείου των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές  του Δήμου  Λευκάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

  1. Πρόεδρο      : Αθανασίου Ιωάννη
  2. Γραμματέα   : Βονιτσάνο Άγγελο
  3. Ταμεία         : Γεωργάκη Μαρίνα
  4. Μέλος         : Γληγόρη Λαμπρινή
  5. Μέλος         : Λάζαρη Γεωργία

 

Οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές και Προνοιακές δομές του Δήμου Λευκάδας, Βρεφικός – Παιδικός σταθμός, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ΚΗΦΗ, και Βοήθεια στο Σπίτι, δηλώνουμε ότι όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για σταθερές, μόνιμες και δωρεάν υπηρεσίες πρόνοιας με σταθερή  χρηματοδότηση. Σε μια εποχή που η Δημοσιονομική πολιτική έχει πλήξει τους περισσότερους πολίτες στο Δήμο μας και σε όλη τη χώρα, οι Κοινωνικές  Δομές, είναι επιτακτικό, περισσότερο παρά ποτέ, να παγιωθούν, εξασφαλίζοντας στους πολίτες, ένα χέρι βοηθείας και  στήριξη και για   τους εργαζόμενους  ένα σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρών σε κάθε θέμα που αφορά την εξασφάλιση της μόνιμης λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών και της εξασφάλισης όλων των εργαζομένων σε αυτές και θα σταθούμε απέναντι  σε όσους το αμφισβητήσουν.

Στο άμεσο μέλλον, το Σωματείο μας θα αναλάβει μια σειρά από δράσεις προς αυτή τη κατεύθυνση, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε συνεργασία με τα άλλα Σωματεία Πανελλαδικά και για οτιδήποτε, θα σας ενημερώνουμε σχετικά, αφού θεωρούμε ότι πρώτος και τελευταίος υποστηρικτής μας σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο απλός πολίτης που απαιτεί από την πολιτεία το αυτονόητο:

κρατική μέριμνα.

Μέριμνα για τα παιδιά του. Για τους ηλικιωμένους. Για τα ΑΜΕΑ.  Μέριμνα για το εαυτό του.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος.                                                                                          Ο Γραμματέας

Αθανασίου Ιωάννης                                                                                Βονιτσάνος Άγγελος