Τα παιδιά της Λευκάδας και της Ιθάκης συνομιλούν στη γλώσσα της Μουσικής!

02/10/2015 06:40Views: 26

mousiko sxoleio lefkadas sinavlia mousikou sxoleiou  filarmonikis ithakis 2015 b (2)

 

Το ερχόμενο Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. στον Κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε την κοινή συναυλία της Μπάντας της Φιλαρμονικής της Ιθάκης και της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας!

Είναι η δεύτερη φάση της συνεργασίας των δύο αυτών σημαντικών μουσικών φορέων των δύο νησιών, αφού τις 3-5 Οκτωβρίου 2015 η Μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας ταξίδεψε μέχρι την Ιθάκη και παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα στο Βαθύ της Ιθάκης με τη Φιλαρμονική του νησιού, με τη στήριξη πάλι της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας και το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας. Για την τοπική μας Εκκλησία αποτελεί αφορμή ιδιαίτερης χαράς το γεγονός ότι συναντιούνται πάλι τόσοι νέοι από τα δύο μεγάλα νησιά της Θεοσώστου Επαρχίας μας και συνομιλούν τη θεσπέσια γλώσσα της μουσικής, σφυρηλατώντας δεσμούς ενότητας και φιλίας, στεριωμένους στο ακλόνητο υπόβαθρο της κοινής επτανησιακής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ευελπιστούμε ότι οι φιλόμουσοι Λευκαδίτες θα δώσουμε όλοι το παρών στην όμορφη, όπως όλα το προοιωνίζουν, μουσική συνάντηση!

 

Λευκάδα, 29 Σεπτεμβρίου 2015

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)