Τριμελής Επιτροπή Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας : ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!

01/07/2014 06:58Views: 14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε κάθε πολίτη της Λευκάδας και στους φορείς του νησιού μας, να παραβρεθούν στην έκτακτη συνεντευξη τύπου που διοργανώνει την Τρίτη 01/07/2014 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο με θέμα την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νοσοκομείο Λευκάδας και την γενικότερη απαξίωση και απογύμνωση των δημοσιων υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή μας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουμε απο καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με την υποστελέχωση του ΓΝ Λευκαδας η οποία παίρνει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις χωρίς δυστυχώς να έχουμε βρεί ανταπόκριση απο κανένα υπεύθυνο. Θεωρούμε υποχρέωση μας να απευθυνθούμε για μια ακόμα φορά στην κοινωνία της Λευκάδας: Οδηγούν το Νοσοκομείο σε διάλυση! Να μην το επιτρέψουμε! Να σταματήσουμε την διαφαινόμενη υποβάθμιση του σε Κέντρο Υγείας! Να υπερασπιστούμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να μην επιτρέψουμε την εμπορευματοποίηση- υποβαθμιση του!

30/06/2014
Η τριμελής επιτροπή ιατρών του ΓΝ Λευκάδας