Χορευτική Παιδική Παράσταση   Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου  ΟΡΦΕΥΣ «Ο Γάμος του Μπάρμπα -Γιώργου»

02/07/2018 13:17Views: 130

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική χορευτική παράσταση  το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018  «Ο Γάμος του Μπάρμπα  – Γιώργου» του Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» Λευκάδας,στο κατάμεστο από κόσμο  Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας.

Στην παράσταση συμμετείχαν 107 χορευτές προνηπιακής,νηπιακής  έως την ηλικία του Λυκείου με πενταμελή παραδοσιακή ορχήστρα και το Θέατρο Σκιών του κ. Άθω  Δαννέλλη Τόσο οι μικροί χορευτές με τις χορογραφίες  -από διάφορα μέρη της Ελλάδας –  που συνυπήρξαν αρμονικά με το θέατρο σκιών  όσο και η ταλαντούχα δασκάλα τους  κα Δήμητρα Χατζηπαππά με την εξαιρετική φωνή της  (αφού πολλά τραγούδια στην παράσταση τραγούδησε η ίδια),  καθήλωσαν το κοινό  στην  τόσο  εξαιρετική και ιδιαίτερη παράσταση για τον τόπο μας. Εδώ αξίζει  να  αναφέρουμε  ότι  η παράσταση  είχε μια διαφορετικότητα  αφού  οι θεατές δεν απόλαυσαν μόνο τους χορούς ,  αλλά διασκέδασαν  και με το θέατρο σκιών  του κ. Δανέλλη.

Μπράβο παιδιά …  Συγχαρητήρια   Δήμητρα….

**Η παράσταση ενώ ήταν προγραμματισμένη για το Ανοιχτό Θέατρο  τελικά πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ λόγω της  βροχόπτωσης **