Βαρκαρόλα 2017

30/08/2017 09:17Views: 11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ 2017

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος ” ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ” αναβίωσε την Παρασκευή 18-08-2017 το παραδοσιακό επτανησιακό έθιμο της ” ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ ”.

Το δυτικό κανάλι γέμισε ασφυκτικά  και στις δύο πλευρές  από καλοκαιρινούς επισκέπτες και κάτοικους της Λευκάδας  που απόλαυσαν τους κανταδόρους και την μαντολινάτα της ΝΕΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ  μαζί με την Αγιομαυρίτικη Παρέα και  πλημμύρισαν το κανάλι με επτανησιακές μελωδίες και καντάδες Λευκαδίων ποιητών και συνθετών. Η Βαρκαρόλα έγινε με την συνοδεία πολλών πριαριών και μονόξυλων σε μια απλή αλλά εντυπωσιακή βόλτα στο κανάλι.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η στήριξη όλων ανεξαιρέτως των επιχειρήσεων της δυτικής παραλίας καθώς και άλλων εκτός παραλίας και για αυτό το λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε μία ξεχωριστά. Ευχαριστούμε την Αγιομαυρίτικη παρέα για την πολύτιμη βοήθεια της, τους απλούς συμπολίτες μας ψαράδες και μη που συμμετείχαν με τις βάρκες τους ή επέβαιναν σε αυτές, τα μέλη και τους κανταδόρους του Ομίλου μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά Μ.Μ.Ε.  για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης μας.

 

Με εκτίμηση

Το  Δ.Σ.